Friday, March 4, 2016

KAT VON D Beauty Haul

Здравейте!

Днес ще ви покажа накратко с кои продукти на Kat Von D се сдобих наскоро. Все още не съм ги изпробвала достатъчно, така че не мога да ви споделя мнение за тях, освен някои първи впечатления. Ако ви е интересно кои са нещата, които закупих, продължавайте да четете! :)


Започвам с може би най-известния продукт на марката, а именно Shade Light Contour Palette. Това е палитра с шест нюанса за скулптуриране на лицето, като съдържа три цвята за осветяване на лицето и три цвята за затъмняване. Харесва ми, че нюансите са по-студени, а не оранжеви и мисля, че тази палитра е подходяща за всякакви нюанси на кожата. Все още нямам сериозни наблюдения върху нея, прелива се добре върху скулите, не става на петна и е трайна, но не мога да кажа нищо повече засега. Ще продължавам да я тествам и сравнявам с други контуриращи продукти.


Разбира се, нямаше как да пропусна да пробвам и четката, която препоръчват за скулптуриране. Използвам я напоследък, харесва ми, но не бих казала, че си заслужава парите. Прелива добре, мека е, но не ми харесва, че е със синтетичен косъм.


За тази палитра за очи наистина нямам какво да споделя за момента, защото все още не съм имала време да я пробвам. Изцяло матови 12 нюанса, сред които топли и студени, както и неутрални, това е ПЕРФЕКТНАТА матова палитра за очи. Има черен супер наситен цвят, има светли нюанси, има си всичко. Чела съм доста положителни отзиви за нея и нямам търпение да създам различни визии с цветовете й.


Реших да пробвам течната очна линия Tattoo Liner в черен цвят - Trooper. OMG! Тази очна линия е уникалнааа! Четката е от типа felt tip - супер удобна, цвета е много наситен и матов. Изключително трайна и не се размазва. Определено ще си я взема отново!!!


Реших да пробвам червило от Kat Von D и понеже напоследък много харесвам ярките нюанси, си взех този - Bachelorette. Ще споделя мнение, след като го пробвам, но дори само гледайки дизайна и цвета, мога да кажа, че ще е едно от любимите ми.


Нямаше как... Просто нямаше как да не си взема Lolita и Exorcism. Това са течните матови червила на марката, една малка част от голямата гама цветове, които те предлагат. Формулата е мека, кадифена, не изсушава устните, супер трайна е и много лесно се нанася. Lolita е невероятен цвят!!! <3

Така приключва публикацията, посветена на Kat Von D. Знам, че прекалих малко, но тъй като няма как да се сдобия с продукти на марката в България, реших да пробвам възможно най-много неща. Моля, споделете ако сте пробвали някои от продуктите и ми разкажете какви са впечатленията ви за тях. Ще се радвам да ги обсъдим и да обменим опит от използването им.

Целувки и до скоро!!! <3

3 comments:

  1. Ох как се сдоби с тези прекрасни продукти?

    ReplyDelete
  2. При пътуване до Дубай... за съжаление нямам представа дали могат да бъдат поръчани за България, а много ми се иска ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен :( Прекрасни са! Със здраве да си ги ползваш!

      Delete