Friday, October 2, 2015

Любими продукти през Септември

Здравейте, приятели! Тъй като предния месец пропуснах публикацията за любими продукти, реших този път да събера любимците си от изминалите 30 дни и да ви ги покажа. Това са нови продукти, които закупих в края на Август, началото на Септември, и наистина обикнах за малкото време, в което ги използвах. Ето кои са те:


Това е прозрачен гел за вежди на марката Anastasia Beverly Hills. За първи път използвам такъв продукт за вежди и нямам база за сравнение, но наистина съм доволна от ефекта, който получавам от него. За съжаление, продуктите на тази марка все още не се предлагат в България, но се надявам това да се промени скоро. Избрах прозрачен гел, който просто да фиксира веждите ми, без да придава допълнителен цвят.


Два са ружовете, които ми направиха впечатление през изминалия месец. Първият ми бе изпратен от NYX Cosmetics Bulgaria за проба. За първи път пробвам техен продукт и останах много доволна. Ружът е с много приятен прасковен цвят, не е съвсем матов, има леко златисто сияние. Страхотен е!
Другият руж е част от новата колекция на любимата ми марка Too Faced - Love Flush. Цветът е LOVE HANGOVER - отново прасковен нюанс, малко по-тъмен от този на NYX. И двата са ми любими и ще ги използвам и през следващите месеци.


Това е най-любимият ми продукт от Септември. Купих тази спирала в средата на месеца и оттогава я използвам постоянно. Изключителен обем и извивка, ефект ''изкуствени мигли'' и най-важното - без никакво сплъстяване още от първото нанасяне. Много много добра спирала! Too Faced - Better Than Sex


Следва един продукт на марката The Balm, която от скоро се предлага в Debenhams в Bulgaria Mall. Харесвам продуктите на марката - сенките им са страхотни, а тази пудра за контуриране е просто вълшебна. Откакто я купих, не съм използвала нищо друго за контуриране, даже палитрата на Anastasia Beverly Hills. Съветвам ви да я пробвате! :)


За финал ви показвам кремообразен хайлайтър -  нещо, което не бях изпробвала до момента и от което останах очарована. Кремообразните продукти стоят много по-естествено на лицето, а Whatt's up на Benefit придава едно прекрасно естествено сияние върху скулите. Прекрасен продукт!

Това бяха моите любимци за месец Септември. Надявам се публикацията да ви е допаднала. Подготвила съм ви много нови публикации на различни теми и се надявам да ви харесат... очаквайте ги съвсем скоро!

Можете да се свържете с мен тук:



Email: anita.todorova@abv.bg

1 comment: