Wednesday, September 9, 2015

Козметично кошче 2015 - 2-ра част

Добре дошли отново в блога ми! <3

В този пост ще ви покажа кои продукти успях да изразходя през последните два месеца, като ще споделя накратко мнението си за тях и дали бих ги купила отново. Нека да не губим време, а направо да започнем с изреждането на продуктите...


Започваме с един душ гел с изключително приятен аромат на малини - този на Yves Rocher. Обичам душ геловете ми да са със силни аромати и този определено ми допадна. Купувам го за втори път и бих го купила отново, както и други на тази марка, защото са страхотни.

Corine de Farme - за първи път използвам нещо на тази марка и това е мицеларната им вода. Честно казано, не я харесах и нямах търпение да я изхабя. Не изтриваше добре грима на очите ми... Единственото, което ми допадаше е аромата й, но според мен не си заслужава... Не бих си я купила отново.

Тук няма да ви изненадам - мицеларната вода на Bioderma сигурно ще виждате във всички подобни публикации... а по-надолу в снимките ще я видите още един път, защото успях да изразходя цели две опаковки от нея. Мнението ми за тази мицеларна вода е, че е уникална и я препоръчвам на всички, които не са я опитвали!


Успях да привърша и два парфюма - La Vie Est Belle и Gucci Guilty. Първият е с по-силен аромат и ми допада повече, докато втория е по-подходящ за ежедневието, но накрая ми поомръзна. Засега бих изпробвала други парфюми, така че не бих купила тези, поне на този етап. ;)



Тук отново виждаме мицеларната вода на Bioderma. 

Жълтата кръгла кутийка съдържаше соли за вана. Те са на марката Anatomicals, която не бях пробвала до момента, получих ги като награда преди време. Имаха много приятен аромат на роза и ми допаднаха.

Следващите два продукта са на марката Lush, за които говорих по-задълбочено в ТАЗИ публикация. Мнението ми за шампоана е супер негативно, но не искам отново да го обсъждам, тъй като рядко бих написала негативно мнение за продукт, освен ако остана много недоволна. Маската, за разлика от шампоана, ми стана фаворит и с удоволствие бих я купила отново. В момента, обаче, се наслаждавам на една друга серия маски, за които скоро ще пиша специално тук в блога ми, така че следете го, ако се интересувате от маски за лице.


Следващите два празни продукта са лакочистители на Forte - използвам ги от както се помня и винаги съм била доволна от тях, ще продължа да си ги купувам.

Другият продукт, който си купувам отново и отново е фон дьо тен-ът на Bourjois, който е много подходящ за моя тип кожа и има прекрасна цветова гама, което прави избора на цвят много лесен.

Като сме на темата за фон дьо тен-ите, изпробвах най-новия на марката MakeUpForEver. Името му е Ultra HD Foundation. Ако трябва да съм честна, не останах чак толкова впечатлена, колкото ме подготвиха, че ще бъда. Да, приятен е, но на мен ми трябва нещо по-покривно, което ще стои по-добре на моя тип кожа. За момента не бих си го купила, тъй като и цената му не е за всеки джоб.

Фон дьо тен-ът, който ми направи най-силно впечатление това лято и от който си закупих две нови опаковки е Infallible 24H - Matte на Lóreal. За съжаление не се предлага в България все още, затова се запасих с няколко резерви. Първо, прави кожата ми перфектна и постоянно получавам комплименти и въпроси относно него. Второ - цената му е 13 евро... което е много добре за качеството, което получаваме. И трето, може да се смесва с други фдт., без проблем. Аз понякога го правя, за да получа точния цвят за мен, в зависимост дали съм по-черна или светла в момента.

Празната опаковка от лак за нокти всъщност е топ лак на марката Microcell. В началото бях много доволна от него и съхнеше много бързо, но в един момент започна да прави неприятна реакция с другите ми лакове и на втория или третия ден, те ставаха целите напукани, ноктите ми бяха целите на черти. За момента се насочвам към търсене на бързосъхнещ топ лак, който също така и ще бъде издръжлив. Все още нямам попадения, за съжаление...


Macadamia бяха така добри да ми изпратят за проба шампоан и балсам. За съжаление, опаковката от балсама я загубих някъде, но останах много доволна и от него, и от шампоана. Мисля в най-скоро време да ги изпробвам в пълен размер!

За съжаление се налага да изхвърля тези изкуствени мигли на Lilly Lashes. След два пъти носене и перфектна грижа (имайте предвид, че имам още три чифта на марката, като един от тях съм носила вече 12 пъти) се слепиха ужасно, загубиха формата си и се накъсаха. Това мисля, че е моделът London, но не съм 100% сигурна.

Изхабих и лепилото си за мигли - DUO - което купувам от магазините на MAC. Вече се заредих с втора опаковка, страхотно е!

Любимата ми очна линия свърши...добре, че имах резервна в същия ден! От години използвам само и единствено очната линия на Golden Rose с писец и нямам намерение скоро да я заменя. Супер черна, матова и издръжлива цяяяяял ден... както и на добра цена!

Изразходих и това масло за кожички на OPI. Не бих казала, че е нещо кой знае какво. Имам си нов фаворит... но за него по-късно. ;)

Изпробвах m.Asam фон дьо тен-а, който се падна в кутията на Pinks и ... леле. Никога не бих си го купила. Ужасна консистенция, ужасен цвят, ужасно мазно и неприятно усещане. Не знам дали само на мен така ми стои, може би на друг тип кожа би стоял по-добре, но аз определено не бих го пробвала отново.

В същата кутия имаше и слънцезащитен крем за лице на Bioderma с фактор 50. Все си мислех, че може да ми стигне за два пъти, но количеството беше толкова малко, че едва стигна и за едно нанасяне. Нямам мнение за него, защото нямах възможност да го изпробвам както трябва. Може би другото лято бих си го купила.

За финал ви показвам тази мостричка на D&G The One, която ми подариха в Sephora в Париж. Освен, че е супер сладък мини вариант на големия парфюм, издържа и доста време, макар и да беше малко като количество. Парфюма ми харесва, но не бих си го купила засега, защото имам много други фаворити.

Е, това е от мен. Надявам се тази публикация да ви е била интересна и да сте добили поне малко представа за продуктите, за които ви споменах. Сега започвам с новото събиране на козметични празни опаковки... 

До скоро! :)

2 comments:

  1. Аз пък се влюбих във фондьотена на M.Asam , и само чакам да свърша наличните и да го поръчам .

    ReplyDelete
  2. Радвам се! Това значи, че все пак е добър, просто за мен не е бил точния! Целувки :)

    ReplyDelete