Saturday, September 19, 2015

Pinks Beauty Box - Септември 2015 - Модерен сезон

Здравейте, приятели! 
В тази публикация ще ви споделя какви продукти получих в кутията на Pinks този месец. Ще се радвам да ми споделите дали и вие сте абонирани за нея и какви продукти сте получили. Приятно разглеждане!


Така изглежда самата кутия. Хареса ми, че този път са се постарали с дизайна й, много е сладка!


Започваме с Clinique 3-Step Skin Care System. Получаваме два семпъла във всяка кутия. Трите стъпки са - Clinique Liquid Facial Soap, Clinique Clarifying лосион и Clinique Dramatically Different Moisturizing. С удоволствие ще изпробвам тези продукти!


Получаваме семпъл опаковка от Garnier Pure Active 3 в 1. От известно време слушам хвалби за този продукт и се радвам, че ще имам възможност да го пробвам. Когато го изхабя, ще споделя впечатленията си тук в блога.

За първи път ще имам възможност да пробвам лак на Revlon. Цвета е прекрасно винено червено, подходящо за есента. Моят е от серията Top Speed, което обещава бързо изсъхване на лака.

Получаваме и две ивици от Incoco сух лак за нокти. Като цяло не обичам лепенки за нокти, но мисля, че ще ги пробвам.

Друго нещо, което много ми допадна, е Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief крем. Получаваме две мострички които обещават много силна хидратация. Чудесно!


Получаваме Vichy Normaderm, който помага с хидратацията, несъвършенствата, белезите и петната, грижи се за порите и повърхността на кожата. Мисля, че една мостра не е достатъчна, за да се прецени качеството на продукта, но все пак ще го пробвам.


Получаваме и околоочен гел на Bilka, с аромат на роза. Освен, че опаковката е супер сладка, очаквам и високо качество от продукта.

Е, това е за този месец. Не съм разочарована от кутията, но може би очаквах малко повече. Ще видим как ще е следващия месец! До скоро! <3

No comments:

Post a Comment