Tuesday, November 24, 2015

Too Faced: Le Grand Chateau

Добре, признавам си. Пристрастена съм към Too Faced. Но какво да направя, не мога да се сдържа... продуктите им са толкова хубави, а опаковките изключително сладки - няма как да не ти хванат окото. Харесва ми, че измислят нови и нови неща, с които да интригуват клиентите си. В тази публикация ще ви покажа кое е новото ми попълнение от тях:





Това е специално коледно издание от Too Faced, посветено на Париж - двете ми любими неща в едно! Успях да се възползвам и от 20% намаление при покупката на комплекта, защото в Sephora имаше тридневно намаление при покупка на подаръчни комплекти.

Освен, че е изключително сладка, кутията е пълна и с прекрасни продукти. Започваме с мини размер на Better Than Sex - спиралата, която използвам в момента и която много обичам. В комплекта има и три палитри с прекрасни цветове сенки. Ето как изглеждат те:




Палитрите са в картонени опаковки, което не е от любимите ми, но пък са изключително удобни и тънички - прекрасни при пътуване. Имат и ружове, което е прекрасно. Сенките, както винаги, са изключително пигментирани, меки и лесно се преливат. Ето как изглеждат без база върху кожата:




Като цяло съм много доволна от тази покупка, първо заради цената, която се оказа доста изгодна. Второ - разнообразието от цветове и текстури ми дава възможности за експериментиране, а удобните опаковки са прекрасни, когато искам да пътувам. Спиралата е прекрасно допълнение към сенките и ружовете. Отново 10/10 за Too Faced! <3

2 comments:

  1. Красота! *_* Too Faced никога не разочароват откъм съотношение между невероятни опаковки и качество.

    ReplyDelete