Friday, November 6, 2015

NEW Urban Decay Smoky Palette - Review and Swatches

Здравейтееее! :)

С огромно удоволствие ви представям най-новото бижу в колекцията на Urban Decay, а именно палитрата Naked Smoky. Ако сте фенове на марката, а дори и да не сте, няма как да не сте чували за палитрите Naked. Ето как изглеждат предишните палитри:


Аз имам Naked 2 и Naked 3, като ги обожавам и двете... толкова са наситени и издръжливи, лесно се преливат и цветовете наистина са уникални! По мое мнение, сенките на Urban Decay са най-добри като качество.

Е, време е да ви покажа и новата им палитра. Поръчах я от сайта http://www.feelunique.com/ и пристигна за около седмица.


Както винаги, от марката са се постарали дизайна на палитрата да бъден на ниво. Много ми харесва! Палитрата е с магнитен механизъм, не е твърде голяма и е подходяща за пътуване, защото съдържа и светли, и тъмни, и матови, и бляскави цветове. Те отново са 12 на брой, както при предходните палитри.



Цветовете са наистина силно пигментирани. Харесва ми, че много лесно се преливат. Хубаво е, че с тази палитра можете да правите и светли, ежедневни гримове, и тъмни - за излизане вечер или за поводи. Ето как изглеждат цветовете отблизо, както и на кожата, без база отдолу.






Както виждате, с палитрата идва и четка. По принцип рядко използвам четките, които съпровождат палитрите със сенки, но тази ми се струва доста приятна - от едната страна е пухкава и голяма - за преливане, а от другата е от типа pencil brush.

Нямам търпение да създам прекрасни визии с тази палитра. Очаквайте съвсем скоро снимки в страницата и публикация тук в блога! <3

Можете да се свържете с мен тук:



Email: anita.todorova@abv.bg

No comments:

Post a Comment