Tuesday, November 3, 2015

Любими продукти през Октомври

Привет, приятели!


Октомври мина толкова неусетно и бързо за мен. Не успях да публикувам често в блога, но обещавам да се реванширам! Подбрах за вас най-използваните продукти от мен през изминалия месец, като ще ви споделя мнението си за всеки един от тях. Трябва да отбележа, че повечето продукти са на марката MAC, но това е защото започнах да работя там и все повече опознавам и използвам техните продукти, а те бързо се превърнаха в мои любимци. Ще се постарая да разнообразявам повече продуктите и марките, за които пиша тук. Ето кои са фаворитите ми от миналия месец:



На първо място искам да спомена прекрасния фон дьо тен на Too Faced - Born This Way. Получавам комплименти винаги, когато го нося. Прави кожата прекрасна, има сияен ефект и средна покривност. Вече си взех още два в аванс, толкова много го обичам. Бих го препоръчала за по-суха кожа, но и за комбинирана и мазна кожа би бил добър, просто трябва да нанесете грижата за кожата и базата така, че да матирате добре, за да не се получават блясъци. Единственият му минус е, че трябва да се освежава, не издържа през целия ден. Склонна съм да се примиря с това, защото наистина изглежда перфектно на лицето!


Дълго време попълвах веждите си със сенки, защото не можех да си намеря молив, който да ми допада, докато не пробвах Eye Brows молива от МАС в цвят Lingering. Цветът е универсален, стои добре и на по-руси коси, и на по-кестеняви. Моливът е автоматичен, тънък, прави прецизна линия и издържа цял ден. Определено бих си го купила отново!


Четката №135 беше първото нещо, което си харесах, когато започнах работа в МАС и беше първото нещо, което си взех от там. Прекрасна е! Подходяща е за пудра, контуриране, руж и хайлайтър. А и е любима на моята фаворитка в Youtube - Desi Perkins, което я прави много скъпа за мен... <3


За първи път използвах база за устни и това е Prep + Prime Lip от МАС. Останах много приятно изненадана от мекотата, която придава на устните и начина, по който молива за устни се плъзга, след нанасянето й. Тъй като през изминалия месец носих много матови червила, винаги подготвях устните си с нея. Тя предпазва от изсушаване и удължава трайността на червилото. Препоръчвам я!


И докато сме на тема устни, не мога да пропусна абсолютния ми фаворит за тази есен - червилото Eugenie на Giambattista Valli за МАС. Уникален винено червен цвят! Не спирам да го нося, като го комбинирам с молива на МАС - Vino. За съжаление, този цвят вече е изчерпан в България, но от колекцията има останали оранжевият, цикламеният и червеният цвят, които също са уникални!


В предишната ми публикация говорих за любимите ми лакове през есента и този красавец беше споменат като любимия ми бързосъхнещ топ лак. Наистина съхне за една минута и оставя прекрасен огледален бляскав завършек. Това е най-добрия топ лак, който някога съм пробвала. А ето и публикацията, ако сте я пропуснали : 
http://makeup-by-anita.blogspot.bg/2015/10/blog-post_27.html


Накрая, но не на последно място, е парфюмът Si на Giorgio Armani. Много отдавна го бях харесала и най-накрая си го купих. Има прекрасен сладък аромат, но в същото време може да бъде и малко тежък. Предпочитам го през есента и зимата, мисля че за лятото би бил малко силен.

С това приключва списъка на любимците ми през Октомври! Благодаря Ви, че четете блога ми! <3

2 comments:

  1. Страхотни любимци! :) И аз точно покрай Desi започнах да се чудя за 135 от MAC, мисля, че ще се сдобия с нея. А Born This Way звучи толкова обещаващо, навсякъде гледам хвалби за него.

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти! Пробвай го, няма да съжаляваш, стига да е подходящ за твоя тип кожа и да харесваш такъв по-сияен, натурален завършек. :)

    ReplyDelete