Thursday, December 22, 2016

TOP 5 LIPSTICKS FOR FALL/WINTER

Здравейте! В най-празничния период от годината, реших да ви покажа кои са моите любими пет червила, които не спирам да нося през есента и зимата. В никакъв случай не ангажирам с формула на червилото или марка, тук по-скоро наблягам на цветовете. Тенденциите за този сезон наблягат или на ''no makeup makeup look'' или на силно подчертани, тъмни устни, които аз много харесвам и нося все по-често дори и в ежедневието. Все по-актуални са матовите червила, заради своята издръжливост, но забелязвам, че и глос текстурите не се пренебрегват съвсем. Изцяло зависи от това каква текстура харесвате и с кое се чувствате най-комфортно.

А ето ги и моите любимци:

Започвам с две течни матови червила на Anastasia Beverly Hills - Sepia и Sad Girl. Купих ги от чужбина и бих ви посъветвала, ако искате да се сдобиете с тях и искате високото качество, което марката предлага, да не се доверявате на фейсбук страници за онлайн пазаруване, защото продуктите, които предлагат там (а именно много и от червилата на ABH) са абсолютни ментета. Ще си дадете парите на вятъра за некачествен китайски продукт. Правила съм тази грешка и ще се радвам да спестя на някого нервите и парите. На външен вид изглеждат същите, дори кутиите са много добре имитирани, но продукта вътре не струва.


Но нека да се върнем към Sepia и Sad Girl. Както казах, това са течни червила, които изсъхват матово на устните. Sepia е сивкаво - кафяв цвят, много различен и специфичен. В България не съм виждала много дами да се осмеляват да носят такива нюанси, но според мен стои много красиво и е прекрасно допълнение към всякакъв грим на очите. Голям плюс е, че заради студения си под-тон, прави зъбите по-бели.


Sad Girl е тъмно лилав нюанс, в който се виждат и леки бляскави частици. Те в никакъв случай не стоят натрапчиво, даже в момента червила с такъв ефект са изключително актуални. Нося този цвят с по-лек грим на очите, защото е силен акцент върху устните. А най-добрата част - супер трайно е и не се изтрива при хранене или пиене.


Продължавам с продукт от колекцията на една много талантлива гримьорка - Pat McGrath. Това е нов продукт, който беше част от колекция за устни, включваща и глитъри, но аз взех само този цвят, защото се влюбих в него. Червилото е под формата на стик, много лесно за нанасяне, плътно и много трайно. Има матов завършек. Може, обаче, да бъде малко изсушаващо, затова обичам да слагам основа под него.



Не може да бъде публикация с любими червила и да не включа нещо на Kat Von D. Много хора казват, че тези течни матови червила са изсушаващи, но за мен те са с една от най-приятните за носене формули. Червилото, което не спирам да нося през есента и зимата, е Exorcism. Прекрасен тъмно лилав цвят, много плътен и комфортен за носене. Препоръчвам ви да пробвате нещо от марката, каквото и да е, няма да останете разочаровани!



Последно, но не и по важност (!!!) е това прекрасно червило от Sephora. Открих го преди повече от година и това е втората опаковка, която си купувам. Цвета е уникален, формулата - изключително комфортна, а цената е изумителна - само 19лв. За такъв цвят и качество определено си заслужава! Отива и на по-лек и на по-силен грим на очите, подходящо е за всякакви поводи.



Това бяха моите пет любими червила за есента и зимата. Предполагам сте забелязали, че всички те са с така актуалната матова текстура. Тя е не само трайна върху устните, но и изглежда много стилно. Ще се радвам да споделите кои са вашите любими червила през този сезон и какво бихте ми препоръчали да пробвам.

До скоро!!! <3

No comments:

Post a Comment