Wednesday, June 1, 2016

MAY BEAUTY FAVOURITES


Здравейте, приятели! Не мога да повярвам колко бързо мина този месец и че вече дойде време да ви разкажа за любимците си. Тъй като не направих подобна публикация миналия месец, нямаше как отново да пропусна и реших да събера фаворитите си в един пост и да ви разкажа накратко за тях. Няма да губя време, а направо започвам:


Нещо ново и с много сладък аромат - крем за тяло на Сефора с аромат на диня. Прекрасен и свеж, много подходящ за лятото. Пробвайте го! :)


Фаворит номер 1 за този месец, а може би и за годината, е Becca хайлайтъра Champagne Pop, който е творение на една от моите любимки в YouTube - Jaclyn Hill. Всеки път, когато го нося, получавам комплименти за него, разкошен е. Много наситен, лесно се прелива, дълготраен е, а цвета...... просто разкошен! Обожавам го!



Обожавам новите цветни моливи на MakeUpForEver и както ви разказах преди време, се сдобих с няколко от тях. Този е моят фаворит - изключително красив и нежен цвят, много траен и не се размазва. Отива на почти всичко, така че може да правите всякакви комбинации с него.


 Това е продукт, който е малко по-скъп и не съм сигурна, че оправдава цената си, но определено е много добър. Това е продукта, с който почиствам четките и бюти блендер-ите си напоследък. С него ми е много по-лесно, отколкото с обикновен сапун или шампоан, а четките са супер меки след това. Цената е по-висока, но ако имате скъпи четки и искате да си ги ползвате с години, се доверете на това малко съкровище.


Този спрей за фиксация на грима е нещото, което наистина запечатва и оставя грима в прекрасен вид за много дълго време. В сезона на абитуриентските балове и сватбите винаги се доверявам на него. След това винаги имам положителен feedback, че грима на дамите е издържал през цялото време. Да, това е тайната ми! :)

С това приключва днешната публикация. Обещавам този месец да съм по-активна тук в блога. Също така обявявам месец юни за No Buy June, така че ще видим в края на месеца как съм се справила с това предизвикателство. Целувки ! :)

No comments:

Post a Comment