Tuesday, May 10, 2016

3 DISAPPOINTING PRODUCTS - May 2016

Hello! <3

Както предполагам се досещате, в този пост ще ви разкажа за няколко продукта, които ме разочароваха или по една или друга причина не оправдаха очакванията ми. За първи път пиша такава публикация и бих искала да изясня няколко неща още в началото...

Това, че даден продукт е разочарование за мен напълно не значи, че може да не е добър за вас. Всеки човек има различен тип кожа и различни нужди, така че не искам да влияя негативно върху мнението ви, просто искам да споделя моите лични впечатления. Съветвам ви винаги да пробвате продуктите, преди да си ги закупите, особено ако цената е висока.

По принцип не обичам да изказвам негативно мнение, защото се старая да стоя далеч от негативното в живота и да гледам позитивно върху всичко. Реших, обаче, да напиша тази публикация, защото може наистина да бъде от полза за някого, тъй като лично за мен такъв тип публикации са страшно полезни и ги чета с удоволствие.

Надявам се да ви бъде интересно, а ето и кои са разочарованията ми напоследък:


Benefit Air Patrol е база, за която бях чувала смесени отзиви. От години ползвам MAC Pro Longwear Paint Pot в цвят Soft Ochre - за мен това е най-най-най-добрата база за сенки. Ще ме попитате защо тогава я смених - защото я ползвах от толкова много време, че ми се искаше да пробвам нещо различно и ново, нещо, което да ме грабне и току виж да ме накара да се влюбя още повече в него. Със сигурност, обаче, не успях да се влюбя в Air Patrol. Моята любимка в ютуб - Desi Perkins използва тази база напоследък и споделя много добри впечатления от нея. Наистина, на теория базата е много добра - обещава дълга трайност и наситеност на сенките, а също така и грижа за кожата. С нея сенките ми издържат максимум 6-7 часа, което според мен не е признак за добро качество. С моя пейнт пот сенките ми издържат повече от 15 часа, без да мръднат. За мен не си заслужава да си давате парите за този продукт и не бих ви препоръчала да си го купувате - няма да останете доволни от трайността на сенките, когато са нанесени върху него. Ще го изразходя, но определено няма да го слагам, когато имам нужда от перфектен грим цял ден и не бих си го купила отново.


С този продукт не знам защо не се разбрахме - това е златната база на Guerlain, която всички толкова много харесват. Тя обещава хидратация, подхранване и стягащ ефект. Аз лично не виждам да прави нищо за кожата ми, наистина нищо. Може би аз нещо не съм наред или не разбирам, но освен да нанасям едно лосионче с леки златисти частички върху лицето си, друго не виждам да се случва. Ще я изразходя, но не бих си я купила пак. Моля, споделете ми малко повече впечатления за нея, искам да я харесам, дадох доста пари за нея, но просто не ми се получава...


Друг продукт, за който се изхвърлих, а не трябваше е фон дьо тен-а на Marc Jacobs. Това е продукт, който обещава пълна покривност и матов завършек. До тук добре, получаваме и двете и то в голееееми количества. Цветът, който си избрах е разкошен - едно към едно с моя. И тук много добре. Защо, обаче, когато си го сложа ми се нацепва толкова жестоко в линийките (които едва имам, на 21 съм)??? Събира се толкова много, че направо се цепи и напуква. Пробвала съм го всякак - с база, с крем, без база, с база и крем, с масла, с какво ли не - ефекта е същия. Единствения вариант е да го ползвам, като го смесвам с някой друг, но той пак стои нацепен. Друго, което не ми допада, е опаковката - много лесно се омазвам с продукта и всичко става във фон дьо тен. Не бих си го купила, но ако имате по-мазна кожа, го пробвайте-защото завършека и покривността са на ниво!

Стига толкова, стига съм хейтвала. Моля ви, споделете ми в коментарите дали такъв тип публикации са полезни за вас и дали бихте искали да видите още такива. Аз имам още продукти, които са разочароващи и с удоволствие бих ги споделила с вас.

Това е от мен, до скоро! Целувки! <3

1 comment:

  1. Аз определено съм ЗА такъв тип публикации, особено що се отнася до по-високия клас продукти. Пък и не само. За мен са ужасно полезни и ще се радвам, ако продължиш да пишеш подобни :)

    ReplyDelete