Tuesday, April 26, 2016

BEAUTYBAY Haul

Привет! :)

В тази публикация ще ви покажа кои са нещата, които си поръчах от сайта http://www.beautybay.com/ . Това е английски сайт, който доставя безплатно до България и предлага някои интересни марки. Поръчката става лесно, но доставката - не чак толкова. Колета ми не дойде в обещаните 5 до 7 дни, а на 24-тия ден. Бях загубила надежда, че ще си получа продуктите, но след поредната отчаяна разходка до пощата, най-накрая си получих продуктите. А ето и кои са те:


Трите марки, на които се спрях, са Makeup Geek, Gerard Cosmetics и Dose of Colours. Поръчах си и палитра, в която да съхранявам сенките от Z Palette.

Ето как изглеждат сенките, подредени в палитрата:


8 от цветовете са матови, а 4 са с т.нар. foiled текстура. Пропуснала съм да сложа COCOA BEAR в палитрата, за което се извинявам. А имената на сенките от ляво на дясно са:

MIRAGE
PEACH SMOOTHIE
CREME BRULEE
FRAPPE
GODDESS
MOCHA
AMERICANO
IN THE SPOTLIGHT
GRANDSTAND
BITTEN
PEGASUS
HOUDINI

Все още не съм ги пробвала и нямам никакви впечатления от тях, но съм чувала много добри отзиви, така че имам големи очаквания.

Продължаваме с два глоса на Gerard Cosmetics: Shimmer of Hope & Buttercream


Единия е по-кафеникав, а другия по-розов. Харесват ми като текстура, лепкави и трайни са, допада ми и факта, че идват с огледалце и лампичка.

От Dose of Colours имам това - Kiss of Fire:


Цветът е червеникаво-розов, очаквах да е малко по-розов, защото напоследък класическите червени нюанси не ми харесват. В сайта нямаше голям избор от цветове, за съжаление, но се надявам този да ми хареса.

С това приключва днешната ми публикация. Надявам се да съм била полезна и ако решите да поръчвате от beautybay, не се притеснявайте, просто имайте повечко търпение.

Целувки и до скоро! :) <3

Можете да ме намерите тук:



Email: anita.todorova@abv.bg

1 comment:

  1. Честити придобивки! :) И моята последна поръчка от BeautyBay се забави страшно много, важното е че пристигна. :D Сенките на Makeup Geek са страхотни, определено оправдаха очакванията ми.

    ReplyDelete