Wednesday, April 20, 2016

Too Faced: Peanut Butter and Jelly Palette

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!

В този пост ще ви покажа новата палитра на Too Faced - Peanut Butter and Jelly. Доколкото разбрах, за съжаление, тя няма да дойде в България, но ако имате възможност да се доберете до нея, съм сигурна, че няма да съжалявате.

Too Faced не изневериха на стила си и за пореден път предложиха нещо красиво и същевременно подходящо за много хора. Палитрата изкушава както с името и посланието си, така и с цветовете и текстурата, които предлага. Вижте как изглежда:
В началото си мислех, че тази палитра няма да е от тези, които използвам често, но цветовете в нея са толкова красиви и подходящи за какви ли не комбинации, че усещам, че това ще е една от топ палитрите ми. Концентрирана е в телесната гама, има леко бронзови нюанси и акцент в лилаво, супер подходящо за пролетта. Опаковката е метална, което много харесвам, а и е изключително сладка.

Too Faced предлагат три варианта за комбинации на цветовете, ето ги:
А ето и по-подробно кои са цветовете и как изглеждат на кожата:Spread the love е красив прасковен цвят, подходящ за преливки на различни нюанси, както и за самостоятелно носене върху клепача. Чудесен е за леки, ежедневни гримове.
Peanut Butter е един от фаворитите ми в тази палитра, обожавам такива топли матови цветове!
Peanut Butter Cup също е много красив цвят, харесва ми, че не е матов, има нещо много интересно в него. Искаше ми се да е малко по-наситен.
Bananas е първият цвят от втори ред, за съжаление името му не се вижда на снимката. Той не ме впечатли, не знам дали бих го използвала.
Peanut Brittle, обаче, е любимият ми в тази палитра! Супер наситен и интересен цвят!
Jammin' е тъмно лилав цвят с блясък, мисля, че е много красив и ми харесва пигментацията му.
Extra Creamy е първият цвят от третия ред. По принцип не харесвам матовите бели нюанси, но мисля, че за лек хайлайт под веждата и във вътрешния ъгъл би стоял добре, когато не искаме твърде бляскава визия.
Jelly е името на светлия виолетов цвят, който е акцента в тази топла палитра. Мисля, че ще стои страхотно като се опуши върху долните мигли, в комбинация с топлите цветове ще стои страхотно.
Nuts About You е разкошен топъл червеникаво-оранжев цвят. Отново е матов, което го прави перфектен за преливки. Той е третият ми любимец от палитрата.

Като цяло съм доволна от палитрата на пръв поглед, но ми предстои тепърва да я пробвам и да си поиграя с цветовете. Ще се радвам да ми споделите какво мислите за нея! 

Целувки и до скоро! 

1 comment:

  1. Все се надявах, че ще достигне и до България. :( Със здраве да си я ползваш, страхотна е!

    ReplyDelete