Thursday, December 24, 2015

BIGGGG MAC HAUL - DECEMBER 2015

Приветтт! Коледните и Новогодишните празници са на прага ни, а с тях и любимия ми период от годината - този, свързан със семейството, вкусните ястия и подаръците. По този повод реших да си направя няколко подаръка от любимия ми MAC, като някои от нещата закупих от магазина в The Mall - Sofia, а останалите (по-голямата част) си взех от магазина на MAC в Солун. Нещата, които си купих от там, за съжаление, ги няма при нас, но силно се надявам скоро и ние да ги предлагаме.

Нека не ви губя повече времето, а да започваме. Извинявам се за качеството на снимките, но за тази публикация те са направени с телефон.

Започвам с продуктите, които си взех от България. Първо ви показвам най-новия и смайващ продукт за мигли - False Lashes Maximizer. На външен вид изглежда като спиралата False Lashes, но е в бяла опаковка, като четката е същата. Предназначението на този продукт е да се използва като база за мигли, а можете да го нанасяте и вечер самостоятелно - като терапия за удължаване и сгъстяване. Все още нямам впечатления за него, но по-нататък ще споделя как ми е подействал.



Продължаваме с рефил на един много харесван цвят от МАС - Brownscript. За този цвят само бях чувала в интернет и когато дойде, веднага си го купих, без дори да го тествам. Страхотен е за преливка в сгъвката, обожавам такива топли цветове!



Третият продукт е тази нова четка - номер 221. Перфектна за прецизно подчертаване на сгъвката, както и за опушване. Препоръчвам ви да я пробвате! Тя е следващият ми любимец след 217... <3


Преминаваме към по-вълнуващата част за мен... това, което си купих от Гърция.

Започвам с Pro Eye Makeup Remover в мини вариант - чудесен за пътуване, този почистващ продукт за очи съдържа краставица и почиства страхотно всякакъв грим. Лесен и удобен за употреба.


Още един почистващ продукт в мини вариант - това са кърпичките за почистване на грим. До сега не ги бях купувала и затова реших да започна с малка разфасовка, защото по принцип не обичам да използвам мокри кърпи за почистване на грима си. Всъщност се оказаха доста добри, почистват нежно, хидратират и даже усещам леко ексфолиране, когато ги ползвам.


Рефил на сигурно един от най-популярните цветове на МАС - Soft Brown е следващата ми покупка. Този цвят го няма в България и затова веднага попитах за него в Гърция. Страхотен е, със сигурност ще е от най-използваните ми!



Реших да пробвам и фон дьо тен-а Face & Body и си го купих в голяма опаковка от 120 мл. По принцип харесвам по-плътно покритие, но освен, че по тенденции по-лекия грим е по-харесван, искам да започна да слагам по-леки продукти върху лицето си и какво по-подходящо от най-лекия фон дьо тен на марката. So far, so good.


Взех си и тази уникална четка за нанасяне на фон дьо тен, която прилича на четка за зъби. Ще споделя впечатленията си в следваща публикация.




Друга четка, която си взех е номер 210, която е за прецизно нанасяне на очна линия. Това е най-тънката и удобна четка за нанасяне, страхотна е!


Взех си палитра и шпатула, които са много подходящи за професионална употреба и вършат наистина страхотна работа.



С това приключват моите предколедни покупки от МАС. Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте да ме попитате в коментарите. Весели празници! :) <3

2 comments:

  1. Страхотни придобивки, обзавела си се с толкова много неща от MAC <3 Любопитно ми е как се справя фдт-а и дали ти реагира кожата на него.

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти! Нямам проблеми с фон дьо тен-а от гледна точка на реакции. Използвам го, когато искам по-леко покритие и нещо по-незабележимо върху лицето си, защото е доста лек. :)

    ReplyDelete