Thursday, November 12, 2015

GLAMGLOW маски за лице

Здравейте! С голямо удоволствие пиша тази публикация! Намерих съвсем случайно продуктите на GLAMGLOW  в Sephora, след като бях слушала за тях в клипове в Интернет. Много исках да ги пробвам и не съжалявам - благодарение на тях, състоянието на кожата ми значително се подобри. Нямам цялата гама от продуктите, липсва ми зелената маска за лице и тази за околоочния контур, а също така и наскоро от марката пуснаха измиващи продукти, отново с цветове - с различно предназначение. Имам един от тях, но за него ще говоря друг път.


Като цяло маските са от по-висок клас и цената им за стандартна опаковка е 100 лв. По-малките опаковки - синята и черната са ми подарък от чужбина и не мога да кажа каква е цената им. Според мен, обаче, цената напълно оправдава качеството и със сигурност аз бих си ги купила отново. Опаковките им са наистина страхотни, а аромата на продуктите е много приятен. Нека ги разгледаме по-подробно:


Това е първата маска, която си купих и е най-любимата ми! Казва се GLAMGLOW Supermud Clearing Treatment. Пристига в бяла опаковка. Без парабени и сулфати. Бори се с проблеми по кожата като пъпки, черни точки, дисколоризация, врастнали косми. Почиства дълбоко и оставя кожата гладка и сияйна.


При нанасяне маската е с тъмно сив цвят, но след като засъхне, тя променя цвета си на светло сив.

Определено бих си я купила отново!!! <3



Вторият ми фаворит е тази разкошна маска с името GLAMGLOW ThirstyMud Hydrating Treatment. Както вече сте се ориентирали по името, това е хидратиращата маска от серията. Не знаех колко голяма нужда от хидратация има кожата ми, докато не започнах да използвам тази маска и сега не мога да спра. Със сигурност ще продължавам да я използвам. Отново без парабени и сулфати, тя хидратира, възстановява, подхранва и успокоява кожата, а аромата й е просто божествен. 



GLAMGLOW YOUTHMUD Tinglexfoliate Treatment е третата маска, която притежавам. За нея бях слушала най-много, но пък не ми допадна така, както другите. Води се екфсолираща маска, което звучи добре, но не забелязвам да ексфолира в дълбочина. По-скоро не бих си я купила отново. Доколкото съм запозната, беше спечелила някаква награда за един от любимите продукти за изминалата година, просто явно за мен не е точния продукт. Отново без парабени и сулфати.


С това завършва моята публикация, посветена на маските Glamglow. Ще се радвам да споделите впечатленията си, ако и вие сте ги пробвали. Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ги в коментарите. До скоро! <3

1 comment:

  1. ThirstyMud в малкото бурканче мисля, че беше около 32 лв в Sephora, или нещо подобно :)

    ReplyDelete