Thursday, July 16, 2015

Почистване с ухание на роза: Nuxe Gel Demaquillant Fondant

Здравейте отново! В тази публикация ще ви разкажа за един продукт, който бързо ме спечели. Това е почистващият лосион за лице на Nuxe. Това е първият продукт от марката, който използвам, но до тук съм с много добри впечатления. Напоследък започнах да полагам по-сериозни грижи за кожата си, тъй като е доста чувствителна и раздразнена. Започнах да се интересувам от различни продукти и методи за почистване на лицето и да изпробвам все повече неща, за да постигна чиста и добре хидратирана кожа. Спрях се на този лосион, защото съм чувала много добри отзиви за Nuxe, а и описанието му ме грабна - с ухание на розови листенца е! В последно време все повече и повече ми допадат подобни ухания и нямах търпение да го изпробвам. Ето как изглежда продукта:






Консистенцията му е много лека и приятна. Използвам го вечер, като го нанасям на мокро лице и го втривам в кожата си, след това го изплаквам с хладка вода. Аромата му е направо разкошен! След десетина дни ежедневна употреба - вечер - мога да кажа, че лицето ми изглежда по-свежо от преди. Доволна съм, защото е добре почистено и мога да съм спокойна, че този продукт няма да разрани и без това чувствителната ми кожа. Освен това е подходящ и за почистване на грим. Според мен е много добър почистващ продукт за използване с електрическа четка за лице, каквато аз за съжаление още нямам.

Можете да го закупите от тук: http://www.parfimo.bg/kozmetika-nuxe-melting-cleansing-gel

Аз лично смятам да го комбинирам с тези два продукта:



Благодаря ви за вниманието. Надявам се тази публикация да е била полезна за вас!

Може да се свържете с мен тук:



Този продукт ми беше изпратен от Parfimo за тестване. Това по никакъв начин не повлиява на мнението ми за него. То е абсолютно обективно и е базирано на опита ми по време на използването на лосиона.

1 comment:

  1. Страхотно ревю на страхотен продукт!

    ReplyDelete