Tuesday, June 2, 2015

Любими продукти за м. Май

Добре дошли отново в блога ми! Забелязах, че много блогъри и влогъри правят публикации с любимите си продукти за месеца или за годината, и реших и аз да пробвам. В тази публикация ще ви покажа нещата, които най-силно са ми направили впечатление през този месец и съм използвала най-често, както и от къде могат да бъдат закупени те, ако някои от вас се интересуват. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля, попитайте ме в коментарите. Също така, ако сте изпробвали някои от тях, ще се радвам да ми споделите мнението си.

Започвам с новите ми любими изкуствени мигли. Дълго време търсех мигли, които да изглеждат гъсти и пухкави, но да не си личи, че са изкуствени. Такива се оказаха Velour Lashes, а любимите ми за този месец са Girl You Crazy. Другите ми любими от тази марка са You Complete Me, които са с по-издължен ефект на котешко око, докато Girl You Crazy са по-пухкави и плътни. Ето как изглеждат:


Тези мигли са по-скъпи от останалите, но техен плюс е, че при правилна грижа, могат да бъдат носени около 20 пъти. Нанасям ги с лепилото DUO, което се предлага на много места.
Можете да ги закупите от: Онлайн магазин MakeUpButHow


Любим продукт №2 за месеца е коректор за очи - Nars Radiant Creamy Concealer, като моят цвят е Vanilla.

Този коректор бързо се превърна в любимият ми, защото покрива несъвършенствата, използвам го и за осветяване при контуриране, не се събира във фините линии и има апликатор, което прави нанасянето му много по-лесно. За сравнение мога да дам M.A.C. Prolongwear Concealer, който също е фаворит на много хора, но заради помпичката му, нанасянето е по-трудно.
Можете да го закупите от: За съжаление марката NARS не се предлага за момента в България, коректорът ми е закупен от чужбина. Може да го потърсите в сайтове за онлайн пазаруване на козметика, но аз не съм ги срещала до момента.


Следващият ми любим продукт е палитрата Natural Matte на Too Faced. Още от момента, в който разбрах за тази палитра, си я набелязах и нямах търпение да намеря. Хубавото в нея е, че всички цветове са матови и неутрални, някои в по-студени, други в по-топли тонове. Подходяща е както за ежедневни гримове, така и за по-вечерни или за поводи.



Мисля, че това е MUST HAVE палитра и че няма как да сбъркате с избора й.
Можете да я закупите от: SEPHORA


Последният продукт, свързан с гримирането е тази огромна, пухкава четка, на марката Sephora. Това е четка за пудра, изключително мека и нежна, нанася прекрасно прахообразни продукти. Използвам я само за пудра, защото е прекалено голяма за бронзиране на лицето или нанасяне на руж.



Можете да я закупите от: SEPHORA


Любимият ми продукт за коса този месец е витамин за коса - Ellips Hair Vitamin. Това са ампули за коса, които се нанасят след измиване и не се изплакват, като подхранват косата и й придават блясък. Има различни видове, за различни типове коси, като жълтите, които използвам аз, са за заздравяване на косата и за придаване на блясък.

Можете да ги закупите от: http://us.ellips.com.au/hair-vitamins/smooth-shiny
Моите са ми донесени от чужбина, но мисля, че с този сайт няма да имате проблеми. Доставката им е 15 долара, така че ви съветвам да си вземете по-голямо количество, защото бурканчето с 50 ампули излиза около 18 долара.
Предстои ми да използвам и цикламените и оранжевите ампули, с които се сдобих наскоро и след това ще споделя от кои съм най-доволна и кои - как са ми подействали.


Любимият ми лак за месец Май е този лак за нокти, който е в един много интересен пастелен синьо-лилав цвят на марката Nails Inc. Цветът му е Regents Place. Перфектен е за пролетта и лятото.


На снимката цветът не се вижда много добре, но може да кликнете тук , за да го видите по-добре.
Можете да го закупите от: SEPHORA

Следващият любим продукт е този лосион за ръце и тяло на CND. За първи път го използвах при маникюристката ми и от тогава се влюбих в него. Ароматът му е на манго и кокос и макар да е по-натрапчив, е изключително сладък и пристрастяващ. Не спрях да мисля за него около 20 дена и накрая реших да си го взема. Сега го ползвам всеки ден и освен, че хидратира много добре, ароматът му наистина прави впечатление и на другите.


Можете да закупите от: По принцип, някои от продуктите на CND, се продават в Beauty Zone, но аз закупих крема от маникюристката ми. Не би трябвало да бъде труден за откриване, а от неговата серия съм виждала и течен сапун.

Последното ми любимо нещо за този месец не е козметичен продукт, а дестинация. През Май имах  щастието да посетя един прекрасен град - Париж, и да му се насладя за няколко дни. Пътуването ме зареди с много положителни емоции и той бързо се превърна в мое любимо място.



С това приключвам списъка с любимци за м. Май. Надявам се публикацията да ви е харесала! И помнете - най-добрия грим за една жена е усмивката! Усмихвайте се! :)

1 comment:

  1. Миглите ти стоят убийствено <3 Страхотни проукти си подбрала, браво :)))

    ReplyDelete