Friday, May 29, 2015

Makeup by me

Здравейте! В тази публикация ще ви покажа някои от любимите ми гримове, които съм правила до момента. Ще видите детайлни снимки на очи, както и информация какви продукти са използвани. Надявам се да ви харесат... :)
Първият, и един от любимите ми, е този ярък грим, направен с палитрата Electric на марката Urban Decay. Това е палитра с пресовани пигменти, цветовете й са изключително ярки и наситени, идеални за направата на по-смели арт гримове, или пък за ярки акценти в летните гримове. Очната линия е любимата ми - Golden Rose Dipliner - използвам я сигурно от шест години и никога не бих я сменила!Този грим е един от първите, които съм правила - в арабски стил. Използвала съм бели, сиви и черни сенки и отново любимата ми очна линия.Отново идея за арабски грим - този път с цветен акцент. Използваната палитра е Balm Voyage на The Balm, а в този случай са добавени и изкуствени мигли - Eylure - 107.Опушен грим, отново направен с палитрата Balm Voyage. Гримът е в тъмно зелено и златисто, чудесна есенно-зимна комбинация.Един от любимите ми гримове, предпочитан от много мои клиенти. Направен е с палитрата Naked 3, любима на много гримьори. Гримът е в много нежни розови нюанси, издължен в краищата на очите, без очна линия. Перфектен за вечерни излизания и за официални поводи.Това е първият грим, направен с първите продукти на M.A.C., които си купих. Използвани са два нюанса кафяви сенки, два пигмента - Melon и Copper Sparkle и друго тъмно кафяво за долната част на окото. Добавена е и очна линия, която да подчертае окото.


Едно предложение за по-бляскави събития -опушен грим в златисто и черно, с тънка очна линия. Миглите отново са на Eylure, този път номер 101.


Опушен грим, вдъхновен от една от визиите на Дженифър Лопез тази година. Различното тук е, че миглите тук са удължени по метода ''косъм по косъм''. Силно подчертаните очи винаги вървят в комплект с телесно, неутрално червило.


Този грим също доста често се харесва от клиентите, защото отива на много хора и подчертава прекрасно очите, като издължава погледа. Подходящ е за по-вечерни излизания, но ако бъде направен с по-светли цветове и без изкуствени мигли, би бил чудесен и за ежедневието. Сенките тук са на M.A.C., а очната линия е познатата ви вече на Golden Rose.
Това е едно от предложенията ми за абитуриентски балове - използвани са различни продукти - на M.A.C., на Urban Decay и на Kryolan.


Последният грим, който включвам в тази колекция е един кафяв опушен грим, който направих с палитрата Natural Matte от марката Too Faced. Както се подразбира от името на палитрата, гримът е изцяло матов. Съчетан е с телесно червило и в случая не са използвани изкуствени мигли.


С това завършва днешната ми публикация. Не забравяйте - Най-добрият грим за една жена е усмивката. Усмихвайте се! Благодаря ви за отделеното внимание!

Свържете се с мен:

1 comment:

  1. Страхотни гримове! Искам някой ден да ме гримираш, хихи :)

    ReplyDelete