Wednesday, June 28, 2017

DIOR ADDICT Lip Tattoo

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!

В днешната публикация ще ви разкажа за един нов продукт от една много любима моя марка за козметика (и не само...). Става дума за Dior, а продукта е Dior Addict Lip Tattoo. По принцип много харесвам продуктите на Diorкакто от грим раздела, така и от раздел грижа за кожата. За ароматите, мисля че е ясно... J Но нека да не губим време, а да разгледаме детайлно това прекрасно бижу от марката:Продукта е с характерната гилза за Dior Addict, среща се както при ароматите Addict, така и при спиралите и т.н. Интересното тук е, че самата гилза е матова и е с цвета на продукта, който се съдържа вътре. Това прави много по-лесно намирането на точния цвят при избор на червила из личната колекция, защото бързо те ориентира в цвета. Апликатора е сравнително мъничък, което за мен лично не е проблем, удобен е и с три топвания мога да направя плътен цвят на устните.
А ето и информация за цвета...

Това, което видях на щандовете на Dior, бяха четири цвята. Ето това намирам в интернет, когато потърся пълната гама от серията, но нямам представа дали ще бъдат заредени всички цветове у нас.


Цвета, който аз избрах, е 421, Natural Beige . Взех него, защото имах нужда от телесен цвят червило, подходящ за ежедневие и работа в офис, а имам доста ярки червила ( не, че някой може да има достатъчно ярки червила, но все пак...). Другият телесен цвят беше с малко по-студен подтон, което отново е нещо, което често се среща в моята грим колекция и реших да експериментирам. Оказа се, че съм уцелила в десетката.Първо, формулата е РАЗ-КОШ-НА. Различна е от всичко, което досега съм пробвала. Наподобява така популярните Lip tint-ове, които са като мастила, които остават върху устните за цял ден. Те, обаче, са много бледи, омазват устните ужасно много и се премахват прекалено трудно. С Lip Tattoo нямаме такъв проблем. С едно,две движения постигаме хубав, плътен цвят, който наистина издържа много дълго време. При нанасяне има едно леко хладно, ментово усещане. През първите минути се усеща мокър ефект върху устните, който след 5 минути изчезва и продукта напълно засъхва. Няма НИКАКВО трансфериране върху кожа, така че целувките са позволени. Завършека не е матов, което прави продукта много комфортен върху устните. Аз лично забравям, че го нося, защото наистина не се усеща. Относно трайност, мисля че се справя доста добре. Е, не е като течните матови червила, които нямат махане дори и при хранене, забелязвам, че когато се храня, в средата има известно изсветляване на цвета, но много лесно мога да коригирам това с едно нанасяне.

Като обобщение, искам да кажа, че съм наистина доволна от продукта и бих го препоръчала. Нещо различно, което всъщност работи, това е очаквания резултат от мен и мисля да пробвам и други цветове от тази серия. Вие какво мислите за продукта? Бихте ли го пробвали? Ще се радвам да ми пишете в коментарите...

До скоро :)


No comments:

Post a Comment