Sunday, February 5, 2017

Любимци през Януари 2017

Здравейте! Не мога да повярвам как лети времето... кога стана края на Януари?! Да си призная, имах възможността да пробвам доста нови неща през този месец, но малко успяха да се откроят като мои любимци и реших да ви споделя кои са те в днешната публикация. Нека да започваме:

Базата, която започнах да използвам всеки ден е Pores no more на dr. Brandt . Харесвам я, защото има наистина изглаждащо действие, което си личи при нанесен фон дьо тен, а аз определено имам какво да изглаждам. Допада ми и факта, че е нужно съвсем малко количество от продукта, което го прави доста икономичен, въпреки високата му цена. Именно тази висока цена ме накара да се замисля, преди да го купя, но след като прочетох впечатления за него и за марката като цяло, знаех, че ще има ефект. И ефекта е налице. Препоръчвам ви да пробвате тази база. :)


Исках да се сдобия с този фон дьо тен от момента, в който го видях. Това е DiorSkin AirFlash фон дьо тен, като моят е в цвят 200. Това е спрей фдт., който е с надграждащо се покритие - може да го използвате за ежедневието, а може и да наслоите за вечерно излизане. Обичайно не пръскам цялото си лице с флакона, както може би се очаква да се направи, а пръсвам върху палитра и с четка нанасям продукта. Някъде дочух, че предстои спиране на производството на този фон дьо тен, другаде, че не се внася във всички държави в ЕС, за съжаление и в България го няма, но ако имате пътуване и ви е любопитно как изглежда той на лицето, пробвайте го.


Ружът, който използвам почти всеки ден, е Sweet Vision на MAC. Това е продукт от тяхната коледна колекция, който мисля, че е лимитиран. Има приятен прасковено-златист цвят и стои добре на скулите, а и имам чувството, че ще го ползвам цяла вечност. Вие сдобихте ли се с нещо от коледната им колекция?


Следващият продукт не е нещо ново, но е нещо, в което се влюбих от първото нанасяне - това е спиралата Le Volume de Chanel. Използвала съм тяхна спирала преди - Dimensions и ми допадна, но не беше нещо кой знае какво за моите мигли. Тук, обаче, говорим за разкошен обем и подреждане на миглите, без никакво размазване! Мисля, че победи моята любима Better than Sex, именно защото не се размазва. Използвам цвят номер 10.


Имам и любим хидратиращ продукт, който, необичайно за мен, няма аромат. Подходящ е за много чувствителна и суха кожа, каквато май се оказа моята и доста ми помогна с успокояването й през този месец. Единственото неприятно е, че не попива бързо, но предполагам, че именно такова е предназначението му.


Ароматът, който не спрях да нося през Януари, беше Si - Armani. Свързвам го със зимния период и обичам да го нося през тези месеци. Най-хубавото е, че стои върху кожата ми изключително дълго.


Последен, но не и по важност е този лак на Dior, който взех от чисто колекционерска гледна точка, защото е от лимитираната коледна колекция за 2016-та. Слагала съм го няколко пъти и ми харесва как стои върху ноктите този ефект на 'счупено стъкло.'  А и шишенцето е изключително сладко.


Това бяха моите фаворити през първия месец на 2017-та. Надявам се месец Февруари да е по-жалостив откъм температури и пролетта все по-скоро да настъпи при нас. А дотогава... очаквайте следващите ми публикации! До скоро!!!

2 comments: