Saturday, October 29, 2016

Victoria Beckham & Estee Lauder

"Искам да накарам жените да се чувстват властни, секси и уверени. Тази грим колекция прави точно това. Аз съм момиче в пълния смисъл на думата, обичам да помагам на жените да постигат най-добрата версия на собственото си аз."  - Виктория Бекъм.



В тази публикация ще ви покажа кои са продуктите, които Estee Lauder пуснаха в колаборация с невероятната Виктория Бекъм. Ще ви разкажа по няколко неща за тях и ще ви споделя кой е продукта, с който се сдобих аз, както и какви са впечатленията ми от него. Тези съкровища може да намерите ексклузивно в бутиците на Estee Lauder, като съм убедена, че повечето от тях вече са на изчерпване...

В колекцията се залага на секси сияйна кожа, силно очертани очи и устни в телесен цвят. Завършек от типа ''мокър ефект'', металик, фолиев блясък, силно опушени очи.




Morning Aura: Хидратант/озаряваща база, съдържащ микро перли, които моментално озаряват и избистрят тена. Придава на кожата свежо сияние. Може да се ползва сутрин и вечер.



Eye Foil: Течни сенки със силен блясък и ярко сияние, дори когато са засъхнали. Перлени частици със златисти и фолиеви частици създават металически завършек.


Eye Ink: Създава интензивен, опушено черен ефект. Иновативна пресована гел-крем формула с наситен пигмент осигурява опушен секси поглед в тъмен, почти черен нюанс с перлен ефект.


Eye Metals: Силно пигментирани сенки с красив блясък. 


Lipsticks: Перфектното телесно червило с кремообразен завършек, както и изискано коралово с матова текстура.


Eye Kajal: Мракът среща светлината. Този прекрасен молив с два края - черен за опушване и телесен за отваряне на погледа, ще ви осигури уникална секси драматична визия.


Bronzer: Матов бронзант, изключително натурален цвят, подходящ за контуриране на скулите. Може да се използва върху цялото лице с голяма пухкава четка за цялостно затопляне на тена.


Lip Pencil: Иконичен телесен матов цвят, характерен за Виктория, с кремообразна и дълготрайна формула.


Eye Palette: Шест цвята сенки, комбинирани в палитра. Могат да се нанасят както със суха, така и с мокра четка. Съдържа иновативни пигменти, които едновременно отразяват и привличат светлината за сияен завършек.


Lip Gloss: Гланц за устни в топъл телесен нюанс за полирана визия. Може да се носи самостоятелно и върху телесното червило и молив от колекцията.


Highlighter: Любимецът на Виктория! (и моят!) Може да се носи като строубинг акцент, върху цялото лице, само на определени участъци и като сенки за очи.



Именно затова го запазих за финал - той е черешката на тортата в тази колекция! Избрах да се сдобия с него, защото смятам, че е уникален продукт и щях да съжалявам, ако го нямам в колекцията си. 

Ето как изглежда върху моята кожа:





Това е от мен! Надявам се публикацията да в била полезна за вас! Благодаря ви, че четете блога ми ☺


No comments:

Post a Comment