Sunday, September 18, 2016

KAT VON D - SERPENTINA EYESHADOW PALETTE

Здравейте! Ето, че дойде месец Септември, Понеделникът на годината, както обичат да го наричат. За мен, обаче, този месец символизира едно ново начало, старт на един прекрасен и любим мой сезон. През Септември все още се усеща топлината на лятото, не искаме да се разделяме с хубавото време, морето и ярките цветове и настроения, които то ни носи, но аз съм на друга вълна. Нямам търпение да се потопя в есенни нюанси - жълто, оранжево, кафяво, пепел от рози, бордо и всякакви техни разновидности. Още от началото на месеца започвам да ги нося и обратно на очакванията ми, те ми носят прекрасно есенно настроение.

Именно за началото на есента запазих ревюто на тази прекрасна палитра на марката KAT VON D. Палитрата се казва Serpentina и изглежда ето по този начин:


Както винаги, Кат не изневерява на себе си и стила й си личи и в този прекрасен продукт. Тази лимитирана палитра е вдъхновена от бижутата и позлатените акценти на древен Египет. Съдържа 8 пресовани пигмента - наситени и с различни текстури - блестящи, перлени и матови. Също така в палитрата откриваме пигмент на прах с името Prophet (Пророк), а цвета му е металик,златисто-зеленикав. Този пигмент е многофункционален - може да се използва върху клепачите, да се нанесе на миглите или веждите, може да се използва като хайлайтър или да бъде добавен като бляскав акцент върху устните.
Опаковката е ръчно рисувана от Кат, а тя ни съветва да добавим и финалния щрих на Клеопатра - красива очна линия, тип "котешко око".
Продукта е 100% cruelty free, както винаги, за което поздравявам марката.
(Искам да се извиня за качеството на някои от снимките, настройките на апарата ми нещо са се повредили...)
Ето как изглеждат цветовете върху кожата ми:А сега и личните ми впечатления... Опаковката е невероятна, ще преживея факта, че е картонена. Вдъхновението зад палитрата е прекрасно, цветовете са наистина разкошни. Качеството и пигментацията са неоспорими, типични за марката. Има някои цветове, които можеха да бъдат малко по-наситени, но нека не издребняваме. Палитрата е подходяща за по-арт грим, не мисля, че бих я носила ежедневно. Но сложа ли си цветовете от нея - със сигурност грима ще привлича внимание. Не съжалявам, че си я купих и много й се радвам. Единственото, което за момента не използвам е пигмента, защото не ми допада цвета, но съм сигурна, че ще му намеря приложение все някъде.

Надявам се, че тази публикация ви е харесала! Благодаря ви, че четете блога ми!

Можете да ме намерите тук:

Facebook

Instagram

Email: anita.todorova@abv.bg

No comments:

Post a Comment