Thursday, February 4, 2016

January 2016 Favourites!

Hello guys!!!


С малко закъснение пускам този пост, но последните дни бяха доста натоварени. Надявам се любимците ми за Януари да не ви разочароват и да откриете полезна информация в тази публикация. Този път продуктите са малко, но реших да подбера тези, които наистина ми направиха силно впечатление през изминалия месец. Няма да ви бавя повече... нека да започваме!

Първият ми любимец е тази сравнително нова покупка, за която писах скоро в блога. Това е очната линия на Inglot - #77. Прекрасно черно, което се задържа цял ден, нанася се изключително лесно и е много плътна като цвят. Пробвала съм и други очни линии, но формулата на тази ми е любима!Продължаваме с продукт от моя любим МАС, а именно най-новата база за мигли - False Lashes Maximizer. Той е съвместим с всички спирали на марката, а и не само, като създава УАУ ефект... по-дълги, по-плътни и подредени мигли, а може да се използва и като терапия вечер. Заслужава си да го пробвате!


След като целия YouTube полудя по контурирането и по-специално по палитрите за контуриране, аз изпробвах няколко на различни марки, но най-новото ми попълнение е палитрата на NYX. Страхотни цветове, изглеждащи наистина перфектно върху кожата. Харесва ми много повече от палитрата на Anastasia Beverly Hills. Пудрите се преливат много лесно и цената е много добра! Не спирам да я използвам всеки ден.


Преминаваме към устните, а тук любимият ми молив за очертаване на контура, а и за запълване на целите устни е Soar на МАС. Най-добрия молив, който притежавам!!! Пише много лесно, супер траен е и изглежда разкошно. Подходящ е за всякакви нюанси на кожата, което го прави много функционален.


Докато сме на тема устни, не мога да не спомена поне едно добро течно матово червило. Такъв тип червила станаха популярни през изминалата година, но тук в България, тепърва започват да се разпространяват. Имам такива червила на няколко марки, но за момента любимата ми формула е тази от Sephora, а цветът е този:

Накрая, но не на последно място слагам този уникален парфюм, който исках от много време... Аромата му не може да се опише, трябва да се пробва!Това бяха любимците ми за м. Януари. Благодаря ви, че четете блога ми! <3

No comments:

Post a Comment