Monday, January 18, 2016

Първи впечатления - Dr. Brandt, MUFE, Bumble & Bumble, Inglot и др...

Добре дошли отново в блога ми!

Със старта на новата 2016-та идва и старта на новите козметични колекции. Аз. както винаги не изневерих на себе си, и побързах да се сдобия с няколко нови продукта от любимите ми марки. Реших да направя една сборна публикация, в която да ви покажа какво ново има на пазара, както и с какви впечатления съм останала. Разбира се, моето мнение може да не се припокрие с вашето и нещо, което е добро за мен, може да се окаже разочарование за вас. Тук просто споделям какво ми хареса и какво не ми хареса от новите попълнения на козметичния пазар. Нека да започваме.

Първият продукт, който си купих е новия молив за вежди на MakeUpForEver. До момента любимият ми молив е на МАС и този не успя да го надмине, за съжаление. Може би просто не уцелих цвета, или пък самия апликатор нещо не ми е удобен. Допада ми факта, че идва с гребенче в единия край и четка за хайлайт под веждата. Ще пробвам да си поиграя още малко с него, докато свикна да го използвам. И все пак, мисля че е един доста добър продукт и като концепция е доста добро предложение от MUFE.


Вторият продукт също е на MakeUpForEver и това е техният нов коректор - . За този коректор бях чувала много суперлативи и не се замислих дали да го купувам. Харесва ми, цвета, който си избрах е перфектен за мен, консистенцията му е много приятна - кремообразна текстура с натурален завършек. Единственият му минус е факт, че се събира във фините линии. Събира се ... и то много, дори да го фиксирам с пудра. Мисля, че и с него трябва да си поиграя още малко, преди да го заклеймя като продукт, който няма да мога да използвам. И все пак си мисля, че не бих го купила отново.


Преминаваме към сухия шампоан на Bumble & Bumble - Pret-a-powder. Това е изключителен продукт! Още от първото нанасяне се влюбих в него - справи се перфектно с омазняването, осигури ми още два дни прекрасна визия на косата. Не бях пробвала прахообразен сух шампоан до момента, но съм много приятно изненадана от този. Ще продължавам да му се доверявам в по-мързеливите дни.


Бях чувала много положителни коментари относно очната линия на Inglot - 77 - черно. Това е гел очна линия, която се нанася със скосена или много тънка четка. Много съм доволна от консистенцията, трайността, цвета й е изключително плътен, изсъхва матово и е много лесна за нанасяне. Определено любимата ми гел очна линия на пазара, от първо нанасяне. За мен победи Blacktrack на MAC.


Преминаваме към Pores No More - продукт на марката Dr. Brandt, предназначен за минимизиране на порите и матиране. Това е база, която се нанася след крема за лице, за да матира, изглади повърхността на кожата и да създаде ''blur'' ефект. Много ми хареса опаковката - много е удобна, защото има помпичка, а самия продукт е невероятен. Трябва ви съвсем малко количество, за да покриете зоните, където смятате, че е необходимо да се нанесе продукта и кожата моментално променя визията си. Фон дьо тен-ът ми изглежда много по-добре, когато е нанесен върху тази база. За мен тя е по-добра от Pore-fessional на Benefit и тази на MakeUpForEver.


Последният продукт, за който ще ви разкажа днес е Facial Oxygen Mask на Dr. Brandt. Това е маска, която освежава кожата и придава по-сияен, здравословен вид. Нанася се върху леко навлажнена кожа, под формата на пяна е и след като се нанесе, започва да бълбука и кислорода да се изпарява. (май...) Много е интересно за гледане, а и като усещане е много приятно. След това се изплаква. Харесва ми, но не забелязвам за момента да прави нещо кой знае какво за кожата ми... Може би след продължителна употреба ще видя положителна промяна.


С това приключва днешната публикация. Надявам се тя да е била полезна за вас. Моля, споделете ми, ако сте пробвали някой от продуктите или ако има нещо ново и интересно на пазара, което си заслужава да се пробва.

До скоро! :*

2 comments:

  1. Здравей, страхотни неща си си купила:) Сухия шампоан на B&B тепърва ще го преоткриваш, особено в комбинация с друг техен продукт Surf Infusion. За мен това е невероятен продукт и си струва всяка стотинка. Ще следя впечатленията ти за Dr.Brandt, защото при моите сблъсъци с тази марка, съм с доста противоречиви впечатления. А и откровено, парабенчетата са ми в повече. Но това, не значи че са лоши продуктите. Мнението ти за праймъра ме изненада, ще го пробвам следващия път :)

    ReplyDelete
  2. Здравей! :) Много е неприятно, че си останала недоволна от Dr. Brandt... аз от скоро използвам марката, това са първите ми продукти и засега съм доволна. Занапред - ще видим. За парабените съм съгласна и аз, доста е неприятно, но понякога го преглъщам. Ще се радвам да споделиш мнение, ако пробваш праймъра. ;)

    ReplyDelete