Tuesday, August 18, 2015

Remington Reveal почистваща четка за лице

Здравейте! В тази публикация ще ви запозная с електрическата четка за лице на Remington, която е предназначена за дълбоко почистване и ексфолиране на кожата. На пазара в момента се предлагат много четки на различни марки, които общо взето имат едно и също предназначение и са почти еднакви, разликата между тях е главно в цената. Аз избрах да си закупя четката на Remington, защото беше на най-достъпна цена и имайки предвид, че ефекта е същия, както при използване на други четки, реших да си спестя допълнителни 150 лв. отгоре. Да, четките Clarisonic, за които навсякъде се говори вършат същата работа, както и тази четка, така че аз избрах да мисля по-практично... Поне този път. :D

Цената на четката е 159 лв., като можете да я намерите в Технополис и Техномаркет (поне аз там съм я виждала). Ето как изглежда пълния комплект, който получавате при покупка:


Почистващата четка Reveal е предназначена за почистване на лицето и шията. Въртящите се и вибриращи влакна осигуряват нежно и дълбоко почистване и премахване на грима и замърсяванията, оставяйки кожата чиста и свежа. Комплекта включва три глави четки - нормална (за всекидневно дълбоко почистване), чувствителна (нежно почистване за чувствителна кожа) и масажираща (за освежаване на уморена кожа и сияен тен. 

Инструкции за употреба:

- Този уред е подходящ за употреба с вода и може да се използва под душа.
- НЕ потапяйте уреда във вода.
- Зареждащата стойка и адаптера не могат да се използват във ваната или под душа.
- Почистващата четка има три степени на скорост и в комплекта са осигурени три глави четки.
- Винаги избирайте настройката за скорост и главата четка, които са най-подходящи за вас.
- Почистващата четка е снабдена с едноминутен таймер, който помага за осигуряването на цялостно почистване на цялото лице. Препоръчва се почистването да се прави на три секции:
1) Т-зона
2) Дясна страна
3) Лява страна
Четката прави пауза на всеки 20 секунди, за да индикира кога да я премествате на следващата зона. Четката се изключва автоматично след 60 секунди, което индикира края на времето за третиране. 

Използвайте почистващ гел/лосион за лице, подходящ за вашия тип кожа.




Това е от мен. Все още не мога да дам обективно мнение за четката, тъй като съм я използвала много малко време, за да знам дали има ефект. Споделете, ако вие сте я изпробвали или сте пробвали други четки на други марки. Ще се радвам да прочета какво мислите за този метод за почистване на лицето.

Можете да се свържете с мен тук:



Email: anita.todorova@abv.bg

2 comments:

  1. Здравей! От доста време заглеждам тази четка.Какво е мнението ти за нея сега и струва ли си инвестицията? Тъй като гледах и една на Silk'n'sonic , но тя съответно е и на половин цена.

    ReplyDelete
  2. Доволна съм, използвам си я няколко пъти седмично, само сменям четката през няколко месеца от хигиенна гледна точка. Зареждала съм я три четири пъти, много е издръжлива. За мен си заслужава, защото съм гледала и доста по-скъпи, които имат същия ефект. Не съм чувала обаче мнения за тази, която ти ми спомена и не знам дали е добра.

    ReplyDelete