Saturday, June 27, 2015

Too Faced: Sugar Pop Review, Swatches and Two Makeup Looks

Здравейте! Това е вторият продукт, за който ще пиша ревю и и този път продукта е на марката Too Faced. Не е умишлено, просто това е палитра, която си купих тази пролет и много харесах и реших да споделя с вас, както направих и с палитрата с бронзиращи пудри на същата марка, за която може да прочетете повече тук . Sugar Pop е палитра, която излезе заедно с още една от марката - Natural Matte (която ми е още по-любима, но за нея - друг път). Ето как изглежда тя:



Нека да започнем с опаковката. Харесва ми, че е метална, а не картонена, защото не съм фен на такъв тип опаковки. Удобна е за пътуване, защото е малка и компактна. Затваря се с магнитен механизъм. Има огледалце, а също така и идва с картонено ръководство, в което са дадени три идеи за грим. Вдъхновение за тази палитра са френските макарони, които освен, че са много сладки, са и изключително вкусни! Палитрата може да намерите в Sephora на цена от 70 лв., като тези дни тя беше пусната на намаление и цената й беше 45 лв. Намалението важи до изчерпване на количествата, което е възможно вече да се е случило, хаха. 






Тази палитра, по мое мнение, не е задължителна палитра за всеки. Да, много е хубава, има много красиви цветове, подходящи за летни гримове, но не съдържа основни цветове, които може да се използват всеки ден. Аз лично не я използвам често, а прибягвам до нея, когато искам цветен акцент в грима си. Не съжалявам, че я купих, но определено не бих казала, че е MUST HAVE. Нека по-детайлно да разгледаме цветовете, а след това ще ви покажа и как изглеждат те на кожата, като имайте предвид, че не съм нанасяла база за сенки отдолу.



Както обикновено, имаме разделени три реда с по три цвята, които според Too Faced вървят заедно. Разбира се, вие може да комбинирате цветовете както си поискате.


На първия ред - Sweet and Spicy - имаме много светъл телесен цвят, подходящ за хайлайт. Има леки брокатени частици. Казва се Rock Candy. До него имаме едно ярко оранжево, което се казва Macaroon, а третият цвят от тази серия е Malted Milk Ball. Това за мен е най-ненаситения цвят от тази палитра и не можах да му намеря приложение за момента, нищо, че на външен вид изглежда добре.

На втория ред - Sugar Plums - са цветовете с лилав подтон. Докато първия ред е с по-топли цветове, тук имаме цветове в студената гама. Първият цвят е Strawberry Ice, който е много светло виолетово, което много ми допада. Вторият цвят, Sugared Violet, ми е любимият от тази палитра. Изключително различен и интересен синьо-лилав цвят, който също така е и много силно пигментиран. Третият от този ред е Blackberry, който е матов кафеникаво-лилав цвят. И той е силно пигментиран и интересен като цвят. Като цяло, този ред ми е любимият!

Третият ред се казва Candy Coated и съдържа един телесен цвят - Peach Fuzz - който има по-прасковен цвят и има повече блясък от Rock Candy (на първи ред). Следва Bubblegum - ярко цикламено и другият ми любим цвят от палитрата - Blue Raspberry. Това е един прекрасен тюркоазен цвят, който използвам за акцент на долния клепач, както ще видите и в идеите за грим, които съм ви приготвила.

А ето как изглеждат цветовете на кожата:



В заключение, бих казала, че съм със смесени чувства към тази палитра. Да, има хубави цветове, наситени са, издръжливи и различни, но не бих казала, че палитрата е нещо кой знае какво. Бих я препоръчала на хора, които наистина са луди по грима и искат да изпробват различни и нови неща, но ако трябва да избирате една палитра, която да си закупите, по-добре игнорирайте тази. Според мен й липсва един хубав светло розов цвят, един цвят за преливане на всичките тези ярки цветове и може би малко по-наситен цвят за хайлайт. Давам на Sugar Pop 7/10.

А сега ви показвам двата грима, които сътворих с нея.



Тук съм използвала Rock Candy във вътрешния ъгъл на окото и под веждата, Macaroon на клепача, Bubblegum в сгъвката на окото и съм засилила сянката със Sugared Violet. На долния клепач е Blue Razpberry прелят с Sugared Violet.



Този грим ми е фаворит и го нося често през лятото. На клепача са поставени Strawberry Ice и Sugared Violet, а в сгъвката на окото, цветовете са преляти с Blackberry. Под веждата съм поставила Rock Candy. Същите цветове са поставени и на долния клепач, като за този грим предпочетох да не използвам очна линия и изкуствени мигли. 

Надявам се това ревю да ви е харесало. Ако искате да видите ревю на конкретен продукт, напишете ми в коментарите. Ако имате въпроси, ще се радвам да ме попитате за всичко, което ви вълнува. Можете да ме намерите и ето тук:


Instagram

Този продукт е закупен с лични средства и мнението ми за него е напълно обективно.

2 comments: