Sunday, August 13, 2017

CARLI BYBEL DELUXE EDITION PALETTE

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!

В тази публикация ще ви разкажа за една палитра, която бързо се превърна в една от най-любимите ми за тази година. Това е колаборацията на една прекрасна youtube звезда – Carli Bybel и американската марка BH Cosmetics. Марката е известна с достъпните си цени и приличното качество на продуктите, които предлага. Разбира се, както всяка марка, има и хубави, има и не толкова хубави продукти в асортимента си, но палитрата на Карли определено е бижуто в тяхната колекция.
Това не е първата им колаборация с Карли Байбъл. През 2016 година, те пуснаха първата си палитра, а продукта, за който аз ви разказвам в момента, е второто поколение палитра и носи името Carli Bybel Deluxe EditionНякои от цветовете липсват, а също така са добавени и няколко нови цвята и повече хайлайтъри. Палитрата е по-голяма и по-разнообразна.Нека да я разгледаме по-детайлно:
Първото нещо, което прави страхотно впечатление е опаковката с мраморна визия и розово злато. Такъв тип десени са много популярни сред блогърите и запалените по грима, както и сред тези, които си падат по стилното и кокетно обзавеждане. Розовото злато е хит в момента и на мен лично ми е страшно любимо. За съжаление, обаче, отново имаме картонена опаковка на палитрата, което по-лесно се цапа и къса. И все пак, до момента не съм имала проблеми с нея, така че може и да се окаже по-качествена, отколкото предполагам.


Палитрата идва с огледало, което я прави наистина удобна за пътуване. Прекрасен малък детайл е и посланието “Aspire to Inspire”което Карли ни отправя.

А ето и съдържанието на палитрата:


Получаваме 15 цвята сенки за очи и 6 цвята хайлайтъри.
Наистина съм впечатлена от качеството на сенките, особено имайки предвид цената на продукта. Бляскавите цветове са много наситени и се нанасят много лесно, матовите се преливат добре и не се разпрашват. Може би на тях бих добавила още малко пигментация, за да бъде палитрата с отлично качество.
Цветовата гама е подходяща за всеки, защото съдържа както студени нюанси, така и по-топли и неутрални. По малко от всичко!

А ето ги и т.нар. хайлайтъри - тук сенките са много силно пигментирани, с красиво сияние, без едър брокат, подходящи са за хайлайт и акцент върху очите. По-тъмните цветове използвам по-рядко, но и тук виждам разнообразие от нюанси, подходящи за всеки тон на кожата.В заключение бих искала да кажа, че наистина смятам тази палитра за страхотно попадение и бих я препоръчала на всеки. Подходяща е и за професионални гримьори, заради разнообразието от цветове и текстури. Особено добра работа би вършила за направата на нежни гримове - на булки и абитуриентки. Хайлайтърите са едни от най-дълготрайните върху кожата, които съм пробвала.
Давам на палитрата 10/10 и още днес отново ще я използвам. :)

No comments:

Post a Comment