Monday, April 3, 2017

MARCH FAVORITES

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!
Дойде време да ви покажа кои бяха моите любими продукти през последния месец, какво харесвах и използвах най-често. Пропуснах да напиша такава публикация през Февруари, но повечето от нещата, които използвах тогава, използвах и през Март, така че ще ги видите тук.

Ако искате да разберете кои са моите фаворити от изминалия месец, продължавайте да четете:

Започвам с абсолютния фаворит за този месец, а именно - Mon Guerlain - новото парфюмерийно бижу от марката Guerlain. Станахме свидетели на мащабна кампания с рекламно лице - Анджелина Джоли, която е любимка на голяма част от дамите по света и е вдъхновение за мнозина. Аромата се оказа не по-малко вдъхновяващ за мен и го ползвам ежедневно, откакто излезе. Харесвам ориенталските аромати, а този е по-свежа интерпретация, преплитаща жасмин, ванилия и лавандула. Прекрасен е за пролетта! Не бих искала да споменавам нищо повече, препоръчвам ви да го усетите и сами да прецените дали ви допада.



Продължаваме с базата за грим, която използвах през целия Март - Dior Forever and Ever Wear. Харесвам факта, че има фактор, както и изглаждащия ефект, който създава върху кожата. Освен, че прави грима НАИСТИНА дълготраен, този продукт спомага за минимизирането на порите.


Следващият продукт ми е любим не само от последния месец, а от началото на годината, от момента, в който го купих. Това е скулптуриращият продукт на MAC - Sculpt. Сложила съм го в една палитра с още един подобен продукт - ружът Taupe, но Sculpt е продукта, който използвам всеки ден, когато се гримирам. Само него. Достатъчен е за контуриране и леко бронзиране на лицето. Пасва перфектно на тена ми и се прелива много лесно. Мисля, че не се предлага в България, защото е част от ПРО-продуктите на марката, но можете да го намерите онлайн. На снимката в ляво ще видите Taupe, а в дясно - Sculpt.


Няма как да гледате видео уроци в YouTube и да не сте чували за ружа на Milani - Luminoso. Именно той е продукт, с който се сдобих, заради видеоклиповете и изобщо не съжалявам. За мен е перфектния прасковен руж с лек блясък. Допада ми и смятам да си го ползвам редовно и през лятото.


През последния месец MAC отново пуснаха на пазара техните ароматизирани спрейове Fix +. Освен, че обожавам продукта сам по себе си, съм влюбена и в ароматизираните им варианти. Сдобих се с Лавандула и Кокос. Единственото, което считам за минус е, че се предлага само в мини опаковки, а не в пълен размер, за да мога да им се насладя по-дълго.


За финал споделям един топ лак на CND, който смятам, че е наистина много добър. Като трайност не бих могла да се ангажирам със срокове, защото при всеки това е много индивидуално, но най-добрата характеристика на този продукт е неговото бързо съхнене върху ноктите. Буквално за минути имате перфектен бляскав маникюр и сте готови за излизане! Препоръчвам го!


Това бяха моите любими продукти през изминалия месец. Надявам се публикацията да Ви е допаднала! До скоро :)

No comments:

Post a Comment